Viktig information om hur vi behandlar dina personuppgifter

  

Mot bakgrund av den nya EU: s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR), som träder i kraft den 25 maj 2018, vill vi ge dig information om de uppgifter vi lagrar.

AB Kontrollmetod respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar.

Typer av data vi samlar in
Vi samlar in vissa personuppgifter om dig. "Personliga data" är data som kan användas för att identifiera dig eller information som kan härröras till dig.

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du kontaktar oss, gör offertförfrågan, beställer varor eller väljer att prenumerera på något av våra nyhetsbrev. Uppgifterna vi samlar inkluderar namn, företag, postadress, e-postadress, och telefonnummer.

Hur använder vi data vi samlar in och lagrar
Vi använder de personuppgifter vi samlar in för:

- Ordererkännade, offert, faktura samt inköp.
- Kontakt, via telefon eller e-post.
- Utskick av nyhetsbrev och information.

Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part.

Lagring
Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge vi, med grund i din yrkesroll, bedömer att du kan vara en potentiell kund hos oss.  Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi med databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

Säkerhet
Vi använder tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång.

Dina val och rättigheter
Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du kan även be oss korrigera felaktiga personuppgifter eller radera dina personuppgifter.

 

Samtycke

Kontakta oss om du önskar att vi raderar dina uppgifter. I annat fall fortsätter vi behandla dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.